HRVATSKI NOGOMETAŠI

I UEFA se naklonila Rebićevom driblingu. Pogledajte majstoriju

Foto: Screenshot

NAPADAČ hrvatske nogometne reprezentacije Ante Rebić odigrao je sjajnu utakmicu za Eintracht iz Frankfurta te je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu od 2:0 svoje momčadi protiv Benfice u uzvratnom susretu četvrtfinala Europa lige kojom je nadoknađen zaostatak od 4:2 iz prvog dvoboja u Lisabonu prije tjedan dana. Iako je ukupni rezultat poravnat na 4:4, njemački sastav izborio je polufinale zbog golova postignutih u gostima.

Rebić se nije upisao u strijelce, ali je bio ključni igrač u obje akcije iz kojih su postignuti golovi. U 37. minuti nanizao je nekoliko gostujućih igrača prije nego što je dodao loptu Gaćinoviću, čiji je udarac s 20-ak metara zaustavila vratnica, no lopta se odbila na nogu Kostiću koji je pogodio za 1:0. U 67. minuti Rebić je donio loptu pred kazneni prostor Benfice, a potom je i smirio za Rodea, koji je preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut nemoćnog Vlachodimosa.

Rebić igra u sjajnoj formi, a sinoć je stvarao velike probleme obrani portugalskog velikana. U jednom napadu sjajno je prošao trojicu, a njegov dribling izabran je kao potez večeri u Europa ligi.

Majstoriju možete pogledati OVDJE.

Napadač iz Vinjana Donjih u polufinalu će igrati protiv Chelseaja i svog prijatelja Matea Kovačića.

Pročitajte više