Transferi

Kako će izgledati Juventus sljedeće sezone? Dvije zvijezde sigurno odlaze

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON šokantnog ispadanja Juventusa u Ligi prvaka od Ajaxa, talijanski mediji otkrivaju kako će izgledati momčad iz Torina sljedeće sezone. 

"Cristiano Ronaldo dat će još jednu priliku Juventusu da mu složi momčad koja će pokoriti Europu", objavila je La Repubblica. 

Ronaldo ostaje, a s njim u napadu i Mario Mandžukić (nedavno produljio ugovor do 2021. godine) i Moise Kean, koji bi uskoro trebao potpisati ugovor do 2024. godine. 

Odlaze Costa i Sandro, vjerojatno i Pjanić i Dybala

U sljedećoj sezoni gledat ćemo Juventus bez Douglasa Coste, koji je stigao iz Bayerna za 40 milijuna eura, ali je ove sezone postigao samo jedan pogodak. Gazzetta dello Sport otkriva i da je izgledan odlazak Paula Dybale, argentinskog ofenzivca koji postaje sve veći problem Juventusu. Upitno je i što će biti s Miralemom Pjanićem, koji je u padu forme, a ima ponude drugih klubova.

Isti izvor navodi da Juventus po Ligu prvaka 2020. godine ide bez Alexa Sandra, beka čijom prodajom planira zaraditi novac za pojačanja (spominje se Realov Isco). 

Embed from Getty Images

Uz Alexa Sandra sljedeće sezone u obrani neće biti ni Andree Barzaglija, koji završava karijeru, a plan Juventusa je dovođenje još jednog braniča. Talijani biraju između Manolasa (Roma), Rubena Diasa (Benfica) i Varanea (Real Madrid).

Na golu neće biti promjena, Juventus je zadovoljan Poljakom Wojciechom Szczęsnym.

Pročitajte više