Dino Jelusić u dugoj je vezi sa zgodnom pravnicom

Foto: Facebook

DINO JELUSIĆ i Tara Thaller iz tjedna u tjedan oduševljavaju gledatelje showa Zvijezde pjevaju, a mnogi su puni hvale za njihovu kemiju te čak navijaju da završe zajedno.

No Dino Jelusić već je više od 6 godina u vezi. Mladi pjevač ljubi Stellu Kim Janković, pravnicu rodom iz Požege, sudeći po objavama s društvenih mreža. Doduše, zajedničke fotografije ne objavljuju često, ali prema komentarima koje su pisali javno, jasno je da su u bliskom odnosu.

Inače, Dino Jelusić i Tara Thaller u nekoliko navrata istaknuli su da su samo prijatelji, a u obranu pjevača stala je i Ivana Kindl. "Što se tiče tih nekih prisnih momenata, svi smo uglavnom naklonjeni jedni drugima, grlimo se, mazimo,držimo se za ruke, dodirujemo. To je za sve normalne ljude zajedništvo, podrška, prijateljska ljubav. Pjevamo dječje pjesmice prije ispadanja, nosimo se na leđima. Ne mogu sakriti da jako gotivim ovog 'mališu'. Toliko se dugo znamo, šećer mali je odrastao i jedva čekam neku priliku da zapjevamo skupa. Prije 10 godina smo pjevali na njegovom koncertu, ali hoćemo još", napisala je.

Njihovu kemiju komentirala je i Danijela, jedna od članica žirija showa. "Jako ste slatki. Mi bi svi voljeli da vi završite na tortici skupa. Ali zato služi showbiznis, da ljudi vjeruju u te priče", poručila im je.

Finale showa Zvijezde pjevaju na rasporedu je u subotu, a snage će Dino i Tara odmjeriti s Bojanom i Ashley.

Pročitajte više