Sin Emila Tedeschija prvi put u javnosti sa suprugom i njezinom djecom

Foto: Pixsell/Marko Lukunić

EMIL TEDESCHI mlađi u društvu supruge Nike i njenih kćeri večeras je s tribina pratio košarkašku utakmicu polufinala doigravanja košarkaške ABA lige u kojoj je Cedevita nadjačala Budućnost.

Sin Emila Tedeschija prije nekoliko dana u Malom Lošinju oženio je 17 godina stariju Niku Perenčević, kćer poduzetnika Mihajla Perenčevića, a par je sad prvi put otkako su ušli u brak snimljen u javnosti.

Na, po nekima, svadbi godine nije se štedjelo, a goste je nemalo iznenadio i senzacionalni vatromet. Među uzvanicima bili su brojni pripadnici zagrebačke zlatne mladeži, poput potomaka najpoznatijih hrvatskih odvjetnika i građevinskih poduzetnika. Goste su zabavljali Tony Cetinski i Gibonni, a iz hotela fotografiju je podijelila Nina Badrić.

Sin predsjednika Uprave većinskog vlasnika Atlantic Grupe prije veze s Nikom Perenčević bio je u vezi s Lanom Jurčević, 24-godišnjom kćerkom poznatog nogometnog trenera. Njihova veza otkrivena je kad su snimljeni na utakmici Cedevite 2017. godine.

Dok je Emil Tedeschi mlađi večerašnju pobjedu Cedevite pratio u društvu supruge, njegov otac utakmicu je pratio u društvu Zlatka Mateše i Mirka Novosela.

Pročitajte više