Zovu je King Kong Barbie, bit će vam jasno kad vidite kako izgleda ispod vrata

Foto: Cheng Lu

STUDENTICA iz Kine postala je hit na društvenim mrežama, gdje su je prozvali "King Kong Barbie".

Cheng Lu, 21-godišnja studentica iz Kine, zapanjila je milijune korisnika društvenih mreža svojim muskularnim izgledom i jačinom. Iako nije visoka ni 155 cm, Cheng može podignuti 120 kilograma iz čučnja, što je više nego dvostruko od njezine težine.

Chang, koju su prozvali King Kong Barbie, svoje sesije vježbanja prenosi na kineskim videoplatformama, kao što su Kuaishou i Douyin, gdje je stekla veliku popularnost u jako kratkom roku.

Daily Mail prenosi kako je prikupila više od 300 tisuća pratitelja otkako je počela objavljivati svoje rutine iz teretane prije tri mjeseca. Svakodnevno je tisuće ljudi gledaju kako vježba i diže utege te pokazuje mišiće u oskudnim izdanjima.

Cheng kaže da je kao mala bila sramežljiva, no sve se promijenilo kad ju je prijatelj iz razreda odveo na bodybuilding natjecanje kad je bila u srednjoj školi. Upisala je sportski fakultet, a danas gradi karijeru zvijezde na društvenim mrežama.

No nekima se njezin izgled ne sviđa. "Mnogi kažu da me ne razumiju, ne razumiju zašto mlada žena poput mene želi izgledati mišićavo. Čak kažu da neću moći pronaći muža u budućnosti", požalila se.

Ona se pak, kaže, nada da će održavati zdravo tijelo te poticati druge oko sebe da čine isto. Trenutni cilj joj je sudjelovati u više bodybuilding natjecanja. Najbolje mjesto dosad bilo joj je četvrto, na nacionalnom prvenstvu.

Cheng želi posebno raditi na svojoj stražnjici, kako bi mogla ući u kineski ekvivalent brazilskog Miss BumBum izbora za najbolju pozadinu, a već je sudjelovala u sličnom lokalnom natjecanju.

Pročitajte više