Jedan od pasa potrgao joj je japanku, nakon par rečenica krivac se odao

Screenshot: YouTube

SVE JE više dokaza i videa koji ukazuju na to da naše životinje shvaćaju što im govorimo, kako se osjećamo te što smiju, a što ne smiju činiti. Ponekad, kad njima to odgovara, prave se da nas nisu razumjeli ni riječi. Ponekad nas iznenade jer budu tu u najtežim situacijama i tada osjete da nismo dobro te da trebamo njihovo društvo i pomoć.

Oni vrlo brzo i lako uče te dobro znaju što u svom domu smiju raditi, a što ne smiju. No ponekad jednostavno prekrše ta pravila. Zašto? Rekli bismo iz dosade, zbog toga što im nedostajemo i radi igre.

Nekada potrgaju stvari do kojih nam baš i nije stalo, a ponekad unište nešto što smo jako voljeli, no mi im nikada doista ne zamjerimo. Ovaj je video još jedna dokaz za navedeno. Obitelj ima dva psa, a jedan od njih potrgao je vlasnici japanku. Nije joj trebalo dugo da sazna o kojem je riječ. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više