Streisand šokirala izjavom o Jacksonovim žrtvama, fanovi bijesni: "Zlo mi je"

Foto: Wenn/Getty Images/Guliver Image

BARBRA STREISAND razbjesnila je javnost izjavom o Wadeu Robsonu i Jamesu Safechucku koji su u dokumentarcu "Leaving Neverland" optužili Michaela Jacksona za seksualno zlostavljanje.

76-godišnja pjevačica i glumica je u intervjuu za The Times of London izjavila da su njih dvojica "bila oduševljena time što su tamo" i da ih, što god da im se tamo dogodilo, "nije ubilo". 

"Može se reći 'zlostavljani', ali ta djeca, kao što ste čuli da kažu, bila su oduševljena što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju djecu tako da ih nije ubilo", rekla je.

Nije tu stala s bizarnim izjavama.

Dodala je da "žali njih dvojicu kao i Jacksona" i izjavila da su "Jacksonove seksualne potrebe bile njegove seksualne potrebe" te da krivnju treba tražiti kod roditelja žrtava. Kaže i da vjeruje navodima Robsona i Safechucka.

"Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, uzrokovane genetski ili djetinjstvom kakvo je imao", rekla je. "Žao mi je djece, žao mi je njega. Krivim roditelje koji su dopustili djeci da spavaju kod njega", kaže.

"Nije ih ubilo?? Barbra Streisand, jesi li zaista to rekla?" napisao je odmah na Twitteru redatelj filma Dan Reed, a njezine izjave pokrenule su buru na društvenim mrežama.

"Zlo mi je u želucu od ovoga", "Pa Barbra, nakon ovog možeš samo odje*ati", "Za mene je gotova. Zauvijek", "Zapalit ću njene ploče nakon ovog", bili su samo neki od komentara.

Pročitajte više