Nevaljali pas obožava roniti u blatu, šetnje s njim su prava avantura

Screenshot: YouTube

OVA ŽENA ima vrlo zanimljiv posao. Ona je sitterica pasa i svakoga dana ih čuva, hrani i vodi u šetnju. Sigurni smo da joj nije lako voditi ovakav čopor. Dovoljna je samo sekunda nepažnje i mogu se dogoditi gadne stvari.

No ona ih ipak uspijeva držati na okupu i dalje od nevolja. Većinu je vremena slušaju i uglavnom svoj posao obavlja odlično. Problem uvijek nastaje zbog jednog psa. Toby je obožavatelj blata i kaljuža.

Njegova paziteljica kaže kako blato uvijek nanjuši, bez obzira na to koliko je udaljeno od njih. Nakon što ga pronađe, skače unutra kao da je riječ o bazenu. Ne sprječavaju ga ni zima i niske temperature.

Stvari se zakompliciraju kada Toby postane vođa svog čopora i nagovori ostale pse da mu se pridruže. Koliko god ovoj ženi takve avanture bile smiješne, vjerujemo da ih je nekad teško očistiti od blata. Pogledajte kako to izgleda u videu koji slijedi. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci. Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više