YouTuberica veganka se ispričala fanovima jer je dva mjeseca jela ribu i jaja

Foto: Instagram

YOUTUBE zvijezda Yovana Mendoza Ayres nedavno je razbjesnila svoje pratitelje. Naime, na društvenim kanalima poznatija je kao Rawvana, a predstavljala se kao sirova veganka. Međutim, fanovi su prošloga tjedna uočili da u jednom videu jede ribu što nikako nije u skladu s pravilima veganske prehrane.

Rawvana se suočila s teškim optužbama poput: “Zarađuješ od veganstva, a kupuješ proizvode životinjskog porijekla. Bolesno.”

Naime, popularnost je stekla zahvaljujući savjetima o veganskom stilu života koji navodno vodi, a sada je otkriveno da očito ne izbjegava namirnice životinjskog porijekla.

Rawvana se odlučila ispričati pa je objavila iskreni video u kojem je pojasnila da je u prehranu zbog brige za vlastito zdravlje morala uvrstiti sporne namirnice.

“Izgubila sam menstruaciju, dobila gljivičnu infekciju, imala problema s hormonima i probavom. Bilo mi je teško prihvatiti da me takva hrana može izliječiti. Nisam si to mogla priznati, ali ipak sam pristala početi konzumirati jaja i ribu. Želim imati obitelj, želim roditi djecu. Ako nisam zdrava, to neću moći”, iskreno je priznala u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu.

Njen video je od trenutka objave prikupio više od 442 tisuće pregleda.

Pročitajte više