VIDEO Napušteno mače je čovjeku ušlo u stan i kompletno promijenilo život

Screenshot

DOK se zabavljao s prijateljima i igrao igrice, nije ni sanjao da bi mu se ovako nešto moglo dogoditi. Adam Laigo je prije mjesec dana proveo večeru s prijateljima, a kada su izašli da se malo odmore i udahnu svježi zrak, ugledali su malo mače kako ulazi ravno u stan.

Adam je pripremao hranu kada su mu cimeri rekli da mu je mače u stanu. On je pogledao i vidio je kako njuška okolo. Odjednom se preplašila i odjurila van. Adam je uzeo konzervu tune i požurio za njom jer nije imao srca ostaviti je da bude sama vani.

Mače je bilo izgladnjelo i uplašeno, ali se brzo smirila kada je shvatila da je na sigurnom. Iz milja ju je nazvao Tuna, a kada je vidio koliko buha ima na sebi, odmah ju je okupao. Malena je provela svoju prvu noć s njim u krevetu sretna i sita.

Adam je pokušao pronaći vlasnika, no nitko se nije javljao i on je znao da će malena postati njegova ljubimica. U mjesec dana su se toliko povezali da je izvodi van u šetnju na uzici, igraju se i, nakon puno maženja, zajedno zaspu ispod deke. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više