VIDEO Ovaj pas doslovno poludi od sreće kada vidi svoju vlasnicu

Screenshot

ZLATNI retriveri su poznati kao odani i privrženi ljubimci, velike maze i najbolji prijatelji ljudima. Oshie je pas koji se svojoj vlasnici uvijek razveseli. Nije bitno ode li negdje na nekoliko minuta, sati, dana ili više. On se uvijek isto veseli i poludi od sreće.

Sretan je i kada vidi svog vlasnika, no ipak ne toliko jako. Njegova vlasnica je u marincima i ponekad zna ići na treninge u drugu zemlju te je nema po nekoliko mjeseci, no kada se vrati nitko nije sretniji od Oshieja.

Kako bi mu uzvratila ljubav, počela ga je voditi sa sobom na posao, a on je i tamo dokazao koliko je voli te se doslovno primio posla. Uživa dostavljati pakete i voziti se na kolicima za dostavu. Zapravo, njemu je super gdje god je njegova vlasnica.

Vlasnicima se javila jedna organizacija koja je htjela napraviti majice s likom Oshieja, a sav novac zarađen od prodaje je doniran organizaciji za spašavanje životinja Hope For Paws u Las Angelesu.

Oshie ima i svoj profil na društvenim mrežama i osvaja srca diljem svijeta, a ujedno i pomaže napuštenim životinjama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više