Priyanka Chopra pokorila ulice New Yorka u dvije prozirne haljine

Foto: WENN, Instagram

JEDNA od najljepših žena na svijetu plijeni pažnju gdje god se pojavi.

A iako se uopće ne treba truditi da bi privukla poglede, glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra uvijek je i tip-top skockana. A jučer je prošetala New Yorkom u čak dva odlična i upečatljiva izdanja u kojima nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Za svoj prvi izlazak u danu odjenula je razigranu, lepršavu haljinicu na točkice brenda Philosophy koja je i potpuno prozirna pa je ispod nje nosila crni bodi. 

Look je upotpunila i upečatljivom ogrlicom, torbicom u stilu 90-ih i crnim louboutinkama s velikom mašnom, a outfitom se pohvalila na svojem Instagramu gdje joj je njen suprug, pjevač Nick Jonas, zalijepio srca.

A kao da ovo izdanje nije bilo dovoljno izazovno, za svoj drugi izlazak u grad Priyanka je obukla još jednu prozirnu haljinu koja je usto bila i uz tijelo.

Crvena nabrana haljina od tila modne kuće Tom Ford naglasila je njene ženstvene obline u čemu je pripomogao i široki baršunasti remen u struku. Priyanka je haljinu i odvažno iskombinirala s ružičastim sandalama i pokazala da ova nekoć zabranjena kombinacija boja zapravo izgleda neodoljivo.