74-godišnji Srbin otkrio kako je zaveo svoju 21-godišnju zaručnicu

Foto: Instagram

NAKON što su se srpski mediji raspisali o vezi 74-godišnjeg Milojka Božića i 21-godišnje Milijane Bogdanović, njihova se priča brzo proširila društvenim mrežama. I dok su neki par počeli osuđivati zbog goleme razlike u godinama, drugi su čestitali Milojku na tome kako je "smuvao piletinu". 

Milojko sa svoje strane smatra da je normalno da mu se svidjela mlađa djevojka. 

"Pa tko ne voli mlado. Više je seksi, podrazumijeva se, ljubljenje i drugo sve, normalno. Mi smo sve uskladili, i seks. Ja sam pre operacije bio kao s 30 godina. Mlađe, to je bolje", rekao je za Telegraf

Otkrio je i kako su njih dvoje započeli vezu. 

"Ja nju znam otkad je bila mala, ali nisam pomišljao ništa. Kad je odrasla godinu dana smo se šetali, družili se, ništa drugo. Nismo se viđali, a onda sam imao operaciju, čuvala me je, moja kći je radila, nije se mogla obvezati. Javila se da će me ona paziti, dvaput dnevno je dolazila. Značilo mi je, plašio sam se i da negdje ne padnem. Kada sam došao kući pitala me je da spava kod mene. Čuvala me je pa se zaljubila. I ja isto", priča on. 

Priznao je da prije Milijane nije imao mlađe djevojke. Smatra, kaže, da je to prednost, no otkrio je i koji im je najveći problem u vezi. 

"Ona je jako ljubomorna. Ja tu i tamo. Jako je osjetljiva, ne valja za nju", zaključio je. 

Pročitajte više