Torbicu relativno nepoznatog brenda u svom ormaru želi čak 15 tisuća ljudi

Foto: Instagram

POSTOJE modni brendovi za koje gotovo svi znaju, a u svijetu torbica jedan takav sasvim sigurno je Hermes, odnosno njihova torba Birkin. Upravu za popularnu Birkinicu postoji lista čekanja, a na njoj su mahom slavne i imućne osobe jer cijena ove luksuzne torbice doslovno izaziva vrtoglavicu. 

Ipak, u današnje vrijeme i oni sa skromnijim bankovnim računima mogu si priuštiti odlične modne komade, a popularizaciju takvih jeftinijih varijanti potaknule su i društvene mreže. Iako je zahvaljujući internetu mnogim brendovima drastično olakšano lansiranje svojih proizvoda, zbog velike konkurencije rijetki su oni koji zbilja uspiju doprijeti do srca velikog broja ljudi.

Jedan takav je relativno nepoznati brend koji proizvodi modne dodatke, a u čije se torbice zaljubilo oko 15 tisuća ljubiteljica mode i torbica.

Naime, upravo se toliko osoba nalazi na listi čekanja za njihove očito posebne torbice.

Riječ je o brendu Chylak koji je 2014. godine u Poljskoj osnovala Zofia Chylak, a specijaliziran je za proizvodnju kožnih torbica i dodataka koji se proizvode u Italiji. 

U ovom brendu cijenu, koja se kreće od 1900 do 2300 kuna, opravdavaju dizajnom i kvalitetom koju nude, a za koje tvrde da mogu parirati puno razvikanijim brendovima.