Sonja Kovač na modnu reviju došla u biciklističkim hlačicama

Foto: Press

PRVI dan FASHION.HR-a okupio je brojne domaće zaljubljenike u modu na jednom mjestu.

Među hrpom poznatih lica nije se bilo lako istaknuti jer se svatko potrudio zalistati najbolje što može, no blogerici i influencerici Sonji Kovač to je pošlo za rukom zahvaljujući jednom odjevnom komadu oko kojeg se posljednjih par sezona lome koplja.

Riječ je o biciklističkim hlačicama koje su bile "in" u 80-ima i 90-ima, a za njihov povratak u modu ponajviše je zaslužna Kim Kardashian. Iako je starleta zbog njih ispočetka ismijavana, modni svijet brzo ih je prigrlio, a Sonja koja budno prati modu nije mogla propustiti ovaj trend.

Domaća influencerica složila je i vrlo zanimljivu kombinaciju s biciklističkim hlačicama u koju je uklopila još jedan trend koji dijeli mišljenja. Radi se o neonskim bojama, točnije neonski zelenoj koju je Sonja nosila na hoodici i remenu koji je svezala preko dugačkog sivog sakoa. A da je u koraku s trendovima, dokazala je i izborom Dior Saddle torbice koja je također prošle sezone doživjela svoj veliki modni povratak s početka milenija. Zanimljiv je bio i njen izbor obuće, odnosno visokih kožnih čizama koje su se iznenađujuće dobro uklopile u ovaj naoko nespojivi outfit.

U nastavku pogledajte tko se još istaknuo svojim outfitom na reviji:


Ana Begić Tahiri i Lana Gojak


Antonija Stupar Jurkin


Bojana Gregorić Vejzović


Ivana Delač


Katarina Baban i Sementa Rajhard


Tihana Harapin Zelepugin