Donedavno je nitko ne bi odjenuo, a sada svi luduju za ovom haljinom

Foto: WENN

BRITANSKI modni brend Rixo u posljednje vrijeme je opasno poljuljao svjetsku modnu scenu. Za njihovim haljinama poludjele su influencerice, modne blogerice, a ne mogu im odoljeti čak ni slavne dame.

Ipak, to ni ne čudi s obzirom na to da Rixo kao od šale na tržište izbacuje jednu za drugom kultnu haljinu.

Inače, on pripada valu novih brendova koji donose ženstvene modele odjeće, visoku kvalitetu i bitno pristupačnije cijene od brojnih razvikanih modnih kuća. Iza njega stoje Henrietta Rix i Orlagh McCloskey, ljubiteljice vintage mode, a svoju ljubav prema retro dizajnu vrlo lako uklapaju i u svoje haljine.

Posljednja haljina s njihovim potpisom koja je gotovo preko noći zavladala Instagramom dolazi u tamnosivoj i plavoj boji, a ukrašena je upečatljivim cvjetnim uzorkom. Riječ je o midi modelu koji pristaje svakom obliku tijela pa ni ne čudi što su se brojne dame odmah zaljubile u ovu romantičnu haljinu.

Iako je riječ o casual haljini za svaki dan, bez problema je možete nositi i u svečanijim prilikama.

Nije joj uspjela odoljeti ni pjevačica, kantautorica i glumica Mandy Moore koja se upravo u toj haljini pojavila na snimanju Jimmyja Kimmela u Los Angelesu. Ona je odabrala tamnu verziju haljine s par žutih cvjetova i kombinirala ju je s velikom torbom u istoj nijansi te upečatljivim žutim cipelama koje su dodatno podignule ovu romantičnu kombinaciju.

Ovakve haljine su donedavno mnoge asocirale na davna vremena i stil njihovih baka pa su ih vješto izbjegavali. Štoviše, samo su rijetki imali u svom ormaru takav model. No kako se moda mijenja preko noći, tako je i upravo ova haljina dočekala svojih pet minuta slave.