Zanimljivosti

Bio velika nada Milana i YouTube senzacija, a sada je klub objavio da je nestao

Foto: Instagram

PRIJE pet godina navijači Milana u Hachimu Mastouru vidjeli su igrača koji će u budućnosti njihov klub vratiti u vrh europskog nogometa.

Međutim, kao i mnogi talenti, Mastour se izgubio putem do seniorskog nogometa. Milan ga je kao 14-godišnjaka platio pola milijuna eura i doveo u konkurenciji Reala, Barcelone, Cityja i Intera. Četiri godine kasnije milanski klub pustio ga je kao slobodnog igrača. 

Rossoneri su ga čekali godinama. Slali su ga na posudbe u Malagu i nizozemski Zwolle, ali se tamo nije naigrao. Nije pokazao gotovo ništa i vratio se u Milanello, gdje ga je dočekao šok. Istekao mu je ugovor, klub mu je ponudio novi jednogodišnji, a on se nije uspio dokazati i napustio je Milan.

"Razgovarao sam s njim i rekao mu da je poznatiji zbog svojih videoklipova nego zbog nogometa. Više to ne radi jer sam mu poručio da ću mu razbiti zube ako tako nastavi. Posjeduje kvalitetu i trenira naporno. Ima ono nešto... No mora ispraviti pogreške. Vlak jest prošao, ali nema 50 godina već 20", u svom stilu je rekao prošle godine Gennaro Gattuso.

U novom klubu ga nisu vidjeli ni čuli od siječnja

Prošlog ljeta je internetska zvijezda završila u grčkoj PAS Lamiji. Odigrao je šest utakmica za prvu momčad i onda - nestao. 

Klub je objavio da od siječnja ne zna gdje je nogometaš. Kontaktirali su i FIFA-u, ali ni krovna svjetska nogometna organizacija nije uspjela pronaći 20-godišnjeg Marokanca. 

Gazzetta dello Sport tvrdi da Mastour nije nestao, već da se vratio u Milano, gdje se oporavlja od ozljede. Otišao je bez dozvole kluba i ne planira se vratiti u Grčku. Navodno mu grčki klub nije htio platiti dodatne preglede nakon ozljede u prosincu pa je odlučio pobjeći.

Pročitajte više