Esport

Žena zvijezde Celticsa: Gledam te kako igraš igrice. Koliko mi je život jadan?

FOTO: EPA-EFE

"GASI to!" najteže su riječi za svakog okorjelog gamera koje je bezbroj puta čuo u životu, pogotovo od nekog člana obitelji. Na takve stvari nisu imune ni sportske zvijezde, a posljednji primjer koji to potvrđuje je onaj košarkaša Boston Celticsa Gordona Haywarda, kojeg je žena Robyn prekinula u igranju i to pred očima mnogih gamera. 

>Vraća se legendarni miš koji gameri obožavaju: Stiže novi MX518

Hayward je u utorak s društvom streamera igrao novu hit igru Apex Legends kada mu je u sobu ušla žena. Hayward je skromno pitao: "Imam li vremena za još jednu?" Na što je Robyn jednostavno odgovorila "Ne. Nemamo vremena." Hayward se pozdravio s društvom i otišao iz igre. 

Razgovor se može čuti na isječku sa streama popularnog Dr DisRespecta, jednim od igrača s kojima je Hayward igrao Apex Legends. Na kraju videa čuje se kako Robyn nije baš zadovoljna cijelom situacijom: "Gledam te kako igraš videoigre. Koliko mi je život jadan?" 

Dr DisRespect inače je jedan od najpopularnijih streamera na Twitch.tv platformi na kojoj njegov kanal prati više od tri milijuna gledatelja.

Zbog posljednjeg komentara, mnogi su napali Robyn te stali u obranu košarkaša. Nakon silnih reakcija, ona je objavila video u kojem pojašnjava situaciju govoreći da se zapravo radi o šali. Hayward je morao otići na trening, zbog čega nije imao vremena odigrati još jednu partiju, a ona uopće ne smatra da joj je život jadan jer ga gleda kako igra videoigre. Zapravo, uopće ga nije gledala, nego je u tom trenutku upravo bila ušla u sobu. Na kraju je svim kritičarima poželjela ugodan dan.

Brojne sportske zvijezde svoje slobodno vrijeme rado provode igrajući videoigre i to nije ništa čudno. Tako i oni, kao i svi mi, moraju ponekad ugasiti igru i pozabaviti se stvarima iz stvarnog života, ma koliko god ta još jedna partija zvučala primamljivo. 

 

Pročitajte više