Kontroverzni kafić u kojem konobarice poslužuju u bikiniju: Fora ili jadno?

Foto: Instagram

NOVOOTVORENI kafić u kalifornijskom gradu Campbellu u kojem konobarice goste uslužuju odjevene donje rublje ili bikinije razbjesnio je mnoge lokalce, prenosi portal vt. 

Pink Pantherz Espresso neki su proglasili "uvredljivim" i "odvratnim" već u prvom tjednu nakon otvaranja. 

"Nalazi se točno između dviju osnovnih škola, nedaleko od vrtića... Stvarno odvratno", napisala je jedna žena na lokalnom forumu. 

"Ovo nije nešto što želim da moji sinovi gledaju. A tek što to govori našim kćerima...", složila se druga. 

Neki su lokalci ustvrdili da je ovakva radna odora "ponižavajuća za žene". 

"Koriste žene kao seksualne objekte", rekla je jedna od stanovnica Campbella, Maria Monti. 

Drugi ipak nemaju problema s ovim kafićem. 

"Ako to ne želite vidjeti i ne želite gledati u to, jednostavno nemojte dolaziti", rekao je lokalac Garry Coluccio koji je najavio da će tamo uskoro otići na kavu. 

"One su žene. Imamo pravo nositi što god želimo, sve dok to ne krši zakon. Da je riječ o muškarcima bez majica, nitko ne bi imao problema s tim", istaknula je jedna žena. 

Ovo nije prvi put da se vlasnik ove franšize kafića susreo s takvim prigovorima. Slično se dogodilo kad su promijenili nazive koktela u svojim drugim kafićima u imena poput: "Skidač gaćica" i "Predigra". 

"Samo se smijem na to", rekao je Jose Carmona, vlasnik svih pet Pink Pantherz kafića. 

"Sve cure koje rade kod nas znaju u što se upuštaju. Ako radite u uredu, i tamo postoji dress code. Da, ja poslužujem pića u bikiniju, ali ne pokazujem ništa više nego što bi neki klinac vidio na bazenu ili na plaži", rekla je menadžerica kafića Sarah Perrin. 

Pročitajte više