Greška u prilogu Slobodne Dalmacije: Umjesto najavljenog intervjua uvalili stari

Foto: Index

U REFLEKTORU, prilogu Slobodne Dalmacije, potkrala se dosta velika greška.

Naime, na naslovnici današnjeg izdanja izašla je fotografija novinarke Ane Malbaše s najavom intervjua s njom. "Sinjanka koja ruši predrasude i diže USKOK", stajalo je u naslovu, no unutra - od intervjua s Anom Malbašom ni "i".

Umjesto intervjua s novinarkom na četiri stranice, koji je bio najavljen i na naslovnici Slobodne Dalmacije, greškom je ubačen stari intervju s glumcem Alenom Liverićem. Oprema teksta ostala je kao da je riječ zaista o tekstu s Anom Malbašom pa su se tako oko Alenovih odgovara našle Anine fotografije.

Zbog svega toga se na zadnjoj stranici Slobodne Dalmacije našla i isprika.

"Na naslovnici našeg priloga Reflektor danas se našla Ana Malbaša, istraživačka novinarka Nove TV, s kojom je naša kolegica Andrea Topić obavila glavni intervju u ovom broju. No, njega, na žalost, danas na tom mjestu ipak nećete pročitati. Naime, tehničkom omaškom - uz fotografije, naslov i ostalu opremu intervjua s Anom Malbašom, nije se pojavio taj tekst, već jedan stariji, ranije objavljeni razgovor s glumcem Alenom Liverićem. Ako bismo htjeli duhovitošću olakšati ovaj neugodan previd, rekli bismo: ima slike, nema tona. No, preostaje nam samo da se ispričamo kolegicama Malbaši i Topić te, naravno, vama poštovane čitateljice i čitatelji", napisali su u isprici.

Pročitajte više