Papiga pjevala poznatu dječju pjesmicu, možete li je prepoznati?

Screenshot: YouTube

INTERNET je prepun videa u kojima su glavni akteri papige. Neke pjevaju, neke imitiraju glasove svojih vlasnika, a neke čak i psuju. Sve je to vrlo zabavno njihovim vlasnicima i ljudima koji vole životinje.

Ljubimci doista donose radost u naše živote na razne načine. Nekada nas nasmijavaju, nekada nas uče novim stvarima i uz njih rastemo. Ova papiga svakodnevno zabavlja i veseli svoje vlasnike. Njima nikada nije dosadno i njihovom domu nikada ne nedostaje smijeha.

Ona često oponaša razne zvukove, glazbu iz serija i filmova te svjetski poznate hitove. Ovoga puta njihova je ljubimica odlučila otpjevati poznatu dječju pjesmicu, no nisu samo njezine pjevačke sposobnosti oduševile svijet. Udaranje kljunom o stol umjesto pljeskanja cijeloj zaokružilo je cijelu priču i nasmijalo ljude. Sigurni smo da će vas ova slatka životinjica oraspoložiti i uljepšati vam dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više