Ovo je nasljednica Lagerfeldovih milijuna: "Da mi zakon dopušta, oženio bih je"

Foto: Wenn/Instagram

KARL Lagerfeld navodno je ostavio oporuku u kojoj je imenovao nasljednike svog bogatstva vrijednog 200 milijuna dolara, odnosno 1,3 milijarde kuna. Budući da slavni dizajner nije imao djecu, kao mogući nasljednici većine bogatstva spominju se njegovo kumče Hudson Kroenig i mačka Choupette.

Lagerfeld je u jednom intervjuu priznao da je uvrstio svoju voljenu mačku u oporuku te da je ona njegovo najvoljenije biće uz 11-godišnjeg Hudsona Kroeniga kojemu je bio kum i obožavao ga. Iako je Lagerfeld mrzio djecu, dječak mu je ipak prirastao srcu.

Mačka Choupette u Lagerfeldovu vlasništvu bila je posljednjih devet godina. Dizajner ju je odbio vratiti prijatelju Baptistu Giabiconiju koji mu ju je povjerio na čuvanje jer se potpuno zaljubio u nju.

"Mi komuniciramo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih je", rekao je Lagerfeld jednom prilikom. Prema pisanju BBC-a, Lagerfeld je mačku ostavio Kroenigu te je na taj način osigurao da oboje uživaju u njegovom bogatstvu. Dječak će mački morati pružiti sve na što je navikla, jer ju je Lagerfeld poprilično razmazio tijekom života.

"Ona nikad ne smije biti sama. Jedna sluškinja je uvijek uz nju. Dok je jedna pazi, druga zapisuje sve njezine radnje i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Moraju je i češljati četiri puta dnevno", rekao je jednom prilikom Lagerfeld.

Pročitajte više