U kući kod Đurđevca pronađena dva mrtva muškarca

MRTVA tijela dvojice muškaraca srednjih godina pronađena su večeras u obiteljskoj kući u Novom Virju kod Đurđevca, javlja Podravski.

Uzrok njihove smrti nije poznat. 

Podravski doznaje kako je riječ o prijateljima koji su često bili zajedno - stanaru Marinku (56) i njegovu prijatelju Stjepanu (61).

Na terenu su ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i kriminalističke policije. 

Mrtvi su dulje vrijeme?

Čini se kako su muškarci u kući dulje vrijeme mrtvi. Jedan od susjeda otkrio je za Podravski da je policiju danas poslijepodne alarmirala kći Marinka čiji je otac kao podstanar živio u toj kući. Kći živi na području Zagreba, a kako joj se otac već dvadeset dana nije javljao, odlučila je danas doći u Novo Virje. Navodno se popela na balkon i kada je vidjela tijela, odmah je nazvala policiju.

Vrata kuće bila su zaključana, a vatrogasci su u kuću ušli kroz balkon na katu.

U kući nema plina tako da trovanje plinom nije uzrok smrti.

Svjedok: Bilo je krvi

Policija je oko 23 sata priopćila da je naložena obdukcija tijela kako bi se ustanovio točan uzrok smrti. Nitko nije želio odgovoriti na pitanje je li bilo vidljivih tragova nasilne smrti. 

Kako neslužbeno doznaje epodravina, na podu gdje su pronađeni muškarci bilo je krvi, kao i na Stjepanovoj ruci.

"Ušao sam u sobu čim je Marinkova kći došla po mene. Prizor je bio strašan. Stjepan je ležao na krevetu, Marinko na podu, glavom prema hodniku, iza stola. Na Stjepanovoj ruci i kraj kreveta je bilo krvi", kazao je za epodravinu čovjek koji je prvi ušao na mjesto događaja.

Uskoro opširnije

Pročitajte više