Sa Šabanom će biti pokopane tri stvari od kojih se za života nije odvajao

Screenshot: Youtube

PJEVAČ Šaban Šaulić bit će sahranjen u petak, 22. veljače, u aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, prenose srpski mediji. 

S njim će u lijes obitelj položiti njegovu najdražu kapu od koje se nije odvajao, nešto novca, ali i njegov omiljeni štap za pecanje. 

Budući da je pjevač najviše uživao u pecanju te je svaki slobodan trenutak provodio u svojoj vikendici u Krčedinu, gdje je volio isploviti čamcem i uživati u miru, njegova je obitelj zaključila da bi ga trebali pokopati s njegovim omiljenim štapom, otkriva srpski Telegraf. 

>>>Samo tri mjeseca prije smrti Šaban sastavio oporuku: "Kao da je predosjetio..."<<<

>>>Šaulić je oženio Gocu kada je imala samo 16: "Upoznavanje je bilo katastrofa"<<<

Šaban Šaulić preminuo je u nedjelju u  Bielefeldu, nešto iza 10 sati, od posljedica prometne nesreće. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima, a Šaulić, njegov kum i vozač putovali su na aerodrom kako bi se pjevač direktnim letom vratio u Beograd.

Pjevač je nastradao kad se u njegov automobil zabio pijani vozač, a liječnici su otkrili da je uzrok smrti puknuće srčane aorte. Šaban je nakon nesreće sam izašao iz automobila, a žalio se na bolove u prsima i grlu.

>>>Srpske Novosti: Ovo je muškarac koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo Šaban<<<

Helikopterom je bio prebačen u najbližu bolnicu, a ekipa hitne pomoći prije ukrcavanja mu je dala sredstvo za uspavljivanje. Nakon što je zaspao, Šaban se više nije probudio. Preminuo je četiri sata nakon nesreće. 

Vozač koji je u alkoholiziranom stanju sudjelovao u nesreći u kojoj je poginuo Šaban Šaulić uhićen je i nalazi se u pritvoru.

Pročitajte više