Zabavite se sa svojim ljubimcima na Svjetski dan ljubavi prema kućnim ljubimcima

123rf.com

IAKO je svakom ljubitelju životinja svaki dan ispunjen ljubavlju prema ljubimcima, danas je i službeno njihov dan. Svake godine 20. veljače se obilježava Svjetski dan ljubavi prema kućnim ljubimcima i vjerujemo da je ovo idealna prilika da pokažete svojim ljubimcima koliko vam znače. Svi dobro znamo koliko su nam ljubimci zahvalni za svaki trenutak pažnje koji im poklonimo, a danas učinite malo više.

Ne trebate trošiti novac na poklone jer ljubav se ne kupuje. Možete jednostavno provesti malo više vremena danas s njima, poigrati se na neki drugačiji način, tepati im, maziti ih i možda im dati malo više poslastica.

Idealno bi bilo da i sve to zabilježite fotografijom ili videosnimkom. Vama će ostati lijepa uspomena, a možete podijeliti i s nama svoje prekrasne dlakavce i kako ste proveli dan posvećen ljubavi prema kućnim ljubimcima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više