SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Duvnjak poslao emotivnu poruku prijatelju Mandžukiću: "Pokazali ste nam put"

Slavko Midzor/PIXSELL

>>> Rezultate, raspored, analize i atmosferu iz Njemačke sa SP-a u rukometu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje.

KAPETAN Domagoj Duvnjak ponovno je maestralno predvodio Hrvatsku u velikoj pobjedi protiv Španjolske 23:19.

HRVATSKA - ŠPANJOLSKA 23:19 Ogromna pobjeda! Hrvatska je na korak do polufinala

Pao je i europski prvak u Münchenu i sada Hrvatska ima veliku šansu za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

"Fenomenalna utakmica. Primili smo 19 golova od europskog prvaka, to je stvarno fenomenalno. Sve je funkcioniralo, 5+1, 6-0 obrana i fenomenalni Šego na golu. To je bio ključ. Istina da smo zabili 23 gola, možemo tu puno bolje. Bila je to taktička zamisao da ne srljamo i igramo do gola", započeo je Duvnjak pa se dotaknuo fantastične podrške s tribina:

"Zahvalio bih publici. Sjajna atmosfera od prve do zadnje minute. Hvala divnim ljudima, gorjelo je, 10 tisuća ljudi na tribinama..."

Mario Mandžukić velika je podrška rukometašima i veliki Duvnjakov prijatelj. Danas se na treningu Juventusa pojavio u dresu kapetana rukometne reprezentacije.

"Sretan sam... To je dokaz koliko se mi sportaši međusobno cijenimo i koliko sport ujedinjuje. Zahvaljujem mu, pokazali su nam kako se igra na Svjetskom prvenstvu. Ma fenomenalno, ja se nadam da ćemo i mi nekako isto napraviti."

"Ujediniti naciju do najvećeg zajedništva", dobacili su Duvnjaku.

"Nadam se, nadam se", završio je hrvatski kapetan.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više