Otkriveno zašto Trump uvijek nosi predugačku kravatu

Foto: Wenn

BIVŠI guverner New Jerseyja Chris Christie u svojim je memoarima "Let Me Finish" otkrio jednu zanimljivu činjenicu o Donaldu Trumpu - zašto on uvijek nosi jako dugačke kravate.

Naime, na društvenim mrežama (i ne samo na društvenim mrežama, kao što možete vidjeti po fotografiji niže) već se dugo sprdaju na račun Trumpovih kravata koje redovito pokrivaju šlic na njegovim hlačama, a pojavljivale su se i brojne teorije o tome zašto su toliko dugačke.

Bilo je onih koji su smatrali da tako želi skrenuti pozornost sa svog trbuha, pa čak i privući pozornost na svoje genitalije.

No Christie tvrdi da je to zato što Trump smatra da ga (pre)dugačke kravate čine vizualno mršavijim. U memoarima, čiji je dio prenio The Guardian, piše da ga je Trump na to podsjetio nekoliko puta, a prvi put mu je to spomenuo 2005. godine. "Moraš izgledati bolje da bi pobijedio", rekao mu je tada Trump uz savjet o kravati.

2016. ga je podsjetio na to da dugačke kravate vizualno čine čovjeka mršavijim.

Međutim, modni stručnjaci se baš i ne slažu s Trumpom. GQ piše da kravata nikad ne bi trebala sezati dalje od ruba remena, a krojač Jack Stammers je za Insider rekao da je Trump potpuno u krivu jer dugačka kravata samo "čini da tijelo izgleda kraće".

Pročitajte više