Održana pretpremijera filma u kojem je Gregurević odigrao posljednju ulogu

Screenshot/Foto: YouTube/Josip Regovic/PIXSELL

U ZAGREBU je održana pretpremijera filma "Za ona dobra stara vremena" redatelja Eduarda Galića u kojemu je svoju posljednju ulogu odigrao Ivo Gregurević.

Gregurević je u filmu tumačio lik Emila, a uz njega se pojavljuju i Zijad Gračić, Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Mustafa Nadarević te brojne mlade nade hrvatskog glumišta.

Na pretpremijeri su sve oči bili uprte u Matiju Prskalo koja je izgledala bolje nego ikad u elegantnoj crnoj haljinici i zlatnim čizmama.

Film je to o "izgubljenoj generaciji", a autori se pitaju: "Može li prijateljstvo preživjeti život?" Film je već dobio titulu jednog od najeksplicitnijih domaćih filmskih uradaka zbog brojnih scena seksa i golotinje.

"Kroz ljubavne scene željeli smo filmu dati ne samo dozu uzbuđenja nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje aktualno gotovo tri desetljeća - jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali", izjavio je producent i scenarist filma Dominik Galić.

 

Pročitajte više