Godina prekida: Slavni parovi kojima je odzvonilo u 2018.

Foto: EPA-EFE

GODINU na izmaku pamtit ćemo po brojnim iznenadnim celebrity zarukama, ali i prekidima mnogih slavnih parova.

Od posve neočekivanog razvoda Jennifer Aniston i Justina Therouxa do propalih zaruka Ariane Grande i Petea Davidsona, ovo su prekidi koji su najviše šokirali javnost u 2018. godini:

Cardi B i Offset

Nakon samo malo više od godinu dana braka i zajedničkog djeteta, slavni reperski par odlučio se razvesti. Vijest o razvodu objavila je Cardi u videu na svojem Instagramu, a Offset ju je nekoliko dana kasnije na svojem Twitteru molio da mu se vrati. Tko zna, možda se do kraja godine ipak pomire.

Paris Hilton i Chris Zylka

Početkom godine Chris je zaprosio Paris na Alpama prstenom od 2 milijuna dolara, no 10 mjeseci kasnije vratila mu ga je natrag.

Cassie i Diddy

Nakon gotovo 10 godina veze, Cassie i Diddy nisu zajedno preživjeli 2018. godinu. Iako nijedno od njih nije nikada javno prokomentiralo prekid, u listopadu je Cassiejin menadžer potvrdio da ona i Diddy već mjesecima nisu u vezi.

Ariana Grande i Pete Davidson

Prohodali su sredinom 2018. godine i u kratkom roku su se zaručili, uselili skupa, nabavili zajedničkog ljubimca i prekinuli. No iako su trajali samo 4 mjeseca, Ariana i Pete prekidom su uspjeli šokirati javnost.

Channing Tatum i Jenna Dewan

Djelovali su kao savršen par, a onda su iznenadili javnost objavom da se razvode nakon 9 godina braka. Oboje su već pronašli i nove ljubavi - Channing je u vezi s pjevačicom Jessie J, a Jenna s kazališnim glumcem Steveom Kazeeom.

Liam Payne i Cheryl Cole

Nakon gotovo tri godine veze tijekom koje su dobili i sina Beara, Liam i Cheryl su prekinuli u lipnju ove godine.

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Nakon dvije godine braka, Jennifer i Justin razveli su se u veljači ove godine, a u zajedničkom priopćenju naveli su kako su se rastali u prijateljskim uvjetima.