Pet odjevnih komada u kojima izgledate starije

NITKO ne želi izgledati starije no što je.

No to često nesvjesno radite svojim modnim odabirima. Postoje neki odjevni predmeti koji baš uvijek dodaju godine i koje želite izbjegavati u dvadesetima i tridesetima. Otkrijte o kojim je komadima riječ te čime ih možete zamijeniti, a odmah vam donosimo i šoping prijedloge:

Bluze s mašnom

Takozvane "pussy-bow" bluze i košulje koje oko vrata imaju mašnu mogu vas jako postarati te čak i proširiti. Umjesto njih, uvijek radije odaberite bluzu s dekolteom.

Haljine ravnog kroja

Žene u dvadesetima i tridesetima ne bi trebale nositi haljine do koljena koje su krojene ravno te uopće ne laskaju figuri. Puno bolji izbor su široki modeli ili uz tijelo, a nećete pogriješiti ni s vječnim klasikom - haljinom na preklop. 

Dijamantne i biserne naušnice

Ovakve naušnice uvijek se povezuju sa starijim damama, a ženama u dvadesetima i tridesetima dodaju godine. Umjesto njih, odaberite neke velike, uočljive modele ili zlatne okrugle naušnice koje su posljednjih nekoliko sezona "must have".

Kratki kardigani

Osim ako ne želite izgledati kao bakica, radije odaberite široki, dugački kardigan koji donosi moderni, boho look te ga nosite uz traperice i obične majice.

Prozirne najlonke

Modni stručnjaci ih mrze, jer često izgledaju jeftino i zastarjelo. Umjesto njih odaberite mrežaste ili najlonke s uzorkom.