Najdugovječniji holivudski par oduševio božićnom čestitkom

Foto: EPA-EFE

PAR koji prkosi holivudski standardima oduševio je javnost svojom božićnom čestitkom.

Riječ je o Goldie Hawn i Kurtu Russellu koji su zajedno još od 1983. godine, zbog čega su mnogima omiljeni celebrity par, a sada su svima postali još malo draži.

Goldie je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj su ona i Kurt utjelovili Baku i Djeda Mraza, a na fotki su s njima pozirali i njihovi psi.

"Nikad nisam mislila da ću spavati s djedicom", napisala je glumica u opisu fotografije na što bismo mi samo nadodali i da "djedica" nikad nije izgledao bolje, kao ni Baka Mraz. 

Podsjetimo, njih dvoje upoznali su se još 1967. godine, na snimanju filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band". Goldie je tada imala 21, a Kurt tek 16 godina i nisu odmah međusobno "kliknuli". Plavokosa glumica priznala je da ju je Russell živcirao, no ona je njega očarala na prvi pogled. Nakon završetka snimanja svatko je krenuo svojim putem, a kada su se ponovo sreli na setu filma "Swing Shift", 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do danas. A iako su jedna od najdugovječnijih holivudskih parova, nikad se nisu vjenčali što je, kako tvrde, i tajna njihove dugovječnosti.