FOTO Folk spektakl u Zagrebu: Saša Matić i Karleuša zapalili zagrebačku Arenu

Foto: Gitz Production

REGIONALNA folk zvijezda Saša Matić starim je i novim hitovima održavao užarenu atmosferu od početka do kraja koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca. Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.

"Odlično, stvarno je bilo odlično", u dahu je rekla Koraljka iz Zagreba. 

"Očekivala sam da će biti dobro, ali bilo je još i bolje, možda dođemo opet večeras", rekla je Anita koja je zbog koncerta stigla iz Beča.

Na trosatnom koncertu s Matićem je publika pjevala iz sveg glasa hitove poput "Poklonite mi nju za rođendan", "Ružmarin", "Kralj izgubljenih stvari" i mnoge druge. 

"Ovaj ću koncert dugo pamtiti. Hvala divnoj publici. Ovo je moj dar za njihovu vjernost svih ovih godina", izjavio je Saša Matić pun pozitivnih dojmova nakon koncerta.

Na velikoj pozornici zagrebačke Arene sinoć su mu se pridružile čak četiri regionalne zvijezde, Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović i Aleksandra Prijović. Na drugom koncertu, koji će se održati večeras, Saši Matiću kao gosti pridružit će se Aca Lukas, Željko Samardžić i Edita Aradinović.

"Veselim se večerašnjem koncertu i siguran sam da će publika uživati kao i sinoć. Kako sam već rekao, nisam mogao ni sanjati da ću imati priliku pjevati dva dana zaredom u Zagrebu. Dat ću sve od sebe da publika uživa u svakoj minuti",  poručio je Matić.

Pročitajte više