VIDEO Razveselite se uz ove vesele i zaigrane ljubimce

123rf.com

BLAGDANI su pred vratima i vrijeme je da upoznate životinje koje iskazuju svoje blagdansko raspoloženje. Ova njuška voli nositi darove svojim ljudima. Kada god vidi neku osobu, odmah se razveseli i donese prvo što joj padne u njušku, stoga ne budite izbirljivi već prihvatite darove, pa i ako je riječ o starim tenisicama, dekici ili njenoj igrački. Jednostavno uživa donositi darove dok joj repić radi 100 na sat.

Zatim je tu velika beba mastifa koja jednostavno ne može odoljeti, a da ne zapjeva božićne pjesme sa svojim čovjekom. Tu su i mace koje nisu baš najsretnije s ukrašenim prostorom pa su odlučile sve to malo preurediti jer ipak mora biti onako kako one žele.

Imamo i peseke koji nikako nisu zadovoljni snjegovićem i kako bi pokazali da to nije dobro napravljeno, tjeraju svoje ljude da rade ispočetka. Ove vesele životinjice uživaju i pokazuju pravi blagdanski duh, vesele su, radoznale, zaigrane i smiješne. Ali mi ih volimo baš takve kakve jesu. Ima i onih njuški koje su najsretnije kada same izaberu darove. Vodite li vi svoje ljubimce u božićni shopping da sami izaberu što im se najviše sviđa ili vi odlučujete?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više