"Ne zna kud s lovom": Kći najbogatije Hrvatice razljutila ljude božićnim drvcem

Foto: Instagram

TAMARA ECCLESTONE na Instagramu se pohvalila neobičnim božićnim drvcem kojim je odlučila razveseliti svoju četverogodišnju kćerkicu Sofiju. Kći Bernieja i Slavice Ecclestone dala je izraditi jestivo božićno drvce, u prirodnoj veličini.

"Komad naše jestive božićne torte", napisala je Tamara uz fotografiju kćerkice i jestivog drvca. Ta je objava pokrenula lavinu komentara.

"Kad si toliko bogat da ne znaš na što bi potrošio lovu... Izgleda fantastično, ali je stvarno pretjerano", "Postaješ sve smješnija i smješnija", "Mrzim širiti negativu, ali ovo je baš previše. Toliko obitelji nema za hranu ovog Božića. Znam da Tamara donira u humanitarne svrhe, ali ovo je baš bacanje novca", "Mogla si nekom uljepšati Božić umjesto da si novac bacila na tu tortu", "Bože pa ljudi gladuju", "Sad izgleda super, ali što će biti kad bude napola pojedena?", bili su samo neki od komentara ljutitih Tamarinih pratitelja.

Ipak, bilo je i onih koji su stali na njezinu stranu.

"Izgleda nevjerojatno", "Uh, da mi je ovo, ne bi dugo trajao taj bor", "Pa žena stalno donira u dobrotvorne svrhe, pustite je na miru", pisao je jedan dio pratitelja bogate nasljednice.

Britanski tabloidi tvrde da je Tamara dosad potrošila oko 400 tisuća kuna na božićne ukrase, a svojoj je kćerkici priredila i zabavu s Djedom Mrazom i sobovima.

Pročitajte više