Savršeni se svađa s Cigijem: "Nek on iskazuje što hoće, al neće nikog vrijeđati"

Foto: Instagram/RTL

IAKO se u showu Gospodin Savršeni svađaju djevojke, dok Goran Jurenec ostavlja dojam nekonfliktnog momka, sudeći po onome što piše po društvenim mrežama, i on se zna posvađati s onima koji mu smetaju. A zasmetao mu je Neven Ciganović, odnosno njegovi komentari pod svim Instagram profilima povezanima s Gospodinom Savršenim, među kojima je i onaj Antonije Blaće. Njoj se Cigi požalio da ga je Jurenec blokirao.

"Ha.ha.. vidim da pratiš Facebook Nevena Ciganovića. Tip te razvaljuje", napisao je pratitelj Jurenecu, koji odgovora na većinu komentara svojih pratitelja.

"Koga?!? Ma ne pratim ti ja ne bitne osobe", odgovorio je Jurenec.

"Čini se da ti nije baš tako nebitan kada se požalio da si ga blokirao na Instagramu. U svakom slučaju sretan rođendan", dodao je pratitelj.

"Znaš, ja ti svakog cijenim i poštujem da li ga znao ili ne! ALI ako je netko bezobrazan i vrijedja i to bez da mene ili tu osobu zna-to ne dozvoljavam i neću dopustiti! Ako mu je dosadno u životu ili nije zadovoljan sam sasobom-neka onda malo promisli zbog čega bi to moglo biti,ali sumnjam da taj LEPTIRIĆ ima toliko “samo-refleksije” u sebi,pa zato nek “leprša” gdje želi-ali neće kod mene", poručio je Gospodin Savršeni pa dodao:

"Ma nek on iskazuje šta god hoće,al neće nikog na mojoj stranici vrijeđati".

Pročitajte više