Borba za finale u Farmi: Roberto i Maja smislili plan za sabotažu Saše i Lucije

Foto: Press

FARMI se bliži kraj, a igrice su povratkom farmera postale prljavije. Nekolicina farmera ima plan, a njihova meta je Saša. Naime, Roberto i Maja M. smislili su plan kako bi sabotirali Sašu te bi tim planom Ozren ili Jurica odnio pobjedu. "Roberto i Maja su se dogovorili da bi htjeli slomiti Sašu, ne sad toliko slomiti koliko otvoriti oči", otkrila je Lucija njihovu tajnu i dodala: "Roberto se spojio s Editom i to je zato da bi Sašu slomili, a Editi to nije teško ni palo."

Maja M. također je potvrdila plan: "Saši sigurno nije svejedno sad što je i Robi ušao i što sam ja tu. To je sve u njegovoj glavi, a mi tu malo imamo svoje prstiće!"

Hoće li se njihov plan odigrati u Juričinu i Ozrenovu korist, ostaje nam tek za vidjeti, a Lucija vidi jedino dva ishoda situacije: "Može dovesti Sašu do toga da bude ljut i da s tom ljutinom dobije moć i pokaže da želi preko svega, a može ga dovesti i do toga da ga to slomi i da se nema za što boriti", objasnila je Lucije o tome što misli kako bi taj plan mogao utjecati na Sašu. "Ja se nadam da će pokleknuti jer mi zapravo radimo sve za naš tim, znači sve za Juricu i Ozrena", rekla je Maja M.

Čini se kako su farmeri povratnici poremetili mir farmerima finalistima. "Dok smo bili samo nas šest ovdje svirali smo kao jedna harmonija i stvarno smo uživali radeći posao. Bila je neka smirenost", rekao je Saša i dodao kako se dolaskom ispalih farmera taj mir poremetio te da sada samo traže kutak u kojem će se odmaknuti od njih i uživati u svom miru.

Edita je rekla Saši i Anici kako je bolje što ne spavaju svi skupa jer se ne bi mogli naspavati te istaknula Luciju kao glavnu odgovornu za podizanje tenzija među njima.

Pročitajte više