Tri noći orgijanja: Poznato na kojem će se otoku održati divlji seks tulum

Screenshot: Youtube

ZABAVA puna seksa i droge održat će se u resortu na privatnom otoku na obali Trinidada i Tobaga između 14. i 17. prosinca, rekao je za The Post zaposlenik tvrtke koja je organizira.

Prema onome što je zasad poznato, tulum će trajati četiri dana i tri noći. Svi kojima se žurilo osigurati svoju ulaznicu najprije su morali platiti 6000 dolara, no cijena se na crni petak smanjila na 4500 dolara i više se nije povećavala.

Svatko od 50 gostiju imat će na raspolaganju dvije prostitutke te neograničenu količinu hrane, pića i droga. Djevojke koje će se družiti s muškarcima dolaze iz Kolumbije, Brazila, Puerto Rica te SAD-a i Kanade.

>>>VIDEO Vraća se otok orgija: Lani su ga zabranili, a ove godine bit će još gori<<<

Organizatori su objavili da imaju dopuštenje vlasti Trinidada i Tobaga za održavanje svog tuluma, iako je Ministarstvo turizma tog otoka objavilo da nikad nije čulo za taj tulum te su naglasili da su prostitucija i droge ilegalni kod njih.

Kako je objavljeno, organizatori tuluma su petorica prijatelja u 30-im i 40-im godinama koja idu na seks zabave diljem svijeta. Jedan od njih vlasnik je bordela u Kolumbiji. Lani su ovakav tulum pokušali organizirati u Kolumbiji, ali je na kraju sve propalo. Hoće li ove godine uspjeti, uskoro ćemo saznati.

Pročitajte više