Zločesti mačak ne dopušta psiću da uđe u dom, spasiti ga može samo jedna stvar

Screenshot: Rumble

PSI ĆE se gotovo uvijek bojati mačaka, osobito onih s kojima dijele dom. Bez obzira na to koliko su veliki, stari i koje su pasmine, psi će im se sklanjati s puta kad god mogu. Oni koji se okuraže i ulete u bitku, brzo će shvatiti da za to zapravo nisu bili spremni.

Psi su češće na gubitku kada je o takvim bitkama riječ. Kada bi psi mogli govoriti, većina bi priznala da su mačke baš opasna stvorenja. Ovo je pravi dokaz za to. Mačak Jack stoji na ulaznim vratima zajedničkog doma, a pas Mikey cvili u strahu.

Zločesti mačak ne namjerava ga pustiti da prođe, a vlasnica, koja je ovaj video podijelila s ostatkom svijeta, ne može vjerovati da ponovno svjedoči ovakvom scenariju. Riječima ohrabrenja uspjela je nagovoriti psića da uđe, no sigurni smo da se to ne bi dogodilo da vlasnice nije bilo u blizini. Imaju li vaši psi iskustva sa zločestim macama?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više