Glumac Chriss Pratt odlučio je iskušati povremeni post: “Djeluje prilično dobro”

Foto: Instagram

POJAVILA se još jedna zvijezda koja se kune u djelotvornost povremenog posta. Sada ga je iskušao i glumac Chriss Pratt poznat po odličnoj formi koju duguje godinama treniranja za uloge superheroja.

“Povremeno postim. Ne jedem prije podneva, a ujutro radim kardio trening. Baš je uzbudljivo”, otkrio je u priči koju je objavio u ponedjeljak na Instagramu.

Svojim fanovima je savjetovao da istraže i pročitaju više o toj metodi kojoj duguje brzi uspjeh, odnosno vidljive rezultate.

“Djeluje prilično dobro, već sam smršavio”, rekao je.

Kad posti, pije crnu kavu jer je ona dozvoljena, a do sada je već nekoliko puta bio na strogim dijetama. 

“Zapravo sam smršavio jedući više, ali birao sam zdravu hranu i kad bih završio sa snimanjem filma, moje tijelo nije bilo izgladnjelo”, izjavio je za časopis People 2014. kada je smršavio i uspio zadržati zdravu težinu.

No to ne znači da nije sanjao o trenucima u kojima bi si mogao priuštiti što god poželi.

“Chris je prilično strog jer mu je dugo trebalo da dođe do cilja i zna da je samo jedan način da tu i ostane. Mora biti discipliniran. Ali ponekad smo na setu pričali i znao je govoriti što bi danas jeo da može”, ispričala je glumica Zoe Saldana i otkrila da je uglavnom spominjao veliku porciju slanine.

Pročitajte više