Šokirala se kad je shvatila što su susjedi zakopali u dvorištu: "Je li legalno?"

Screenshot: Youtube

DA NIJE uvijek najbolje znati previše o onom što susjedi rade, jedna je žena iz Velike Britanije naučila na teži način. 

Na forumu Mumsnet požalila se da je doznala kako su njeni susjedi u vrtu zakopali nešto neočekivano, a nju je to saznanje prilično uznemirilo. 

"U kući do moje žive dva sredovječna brata i njihova starija majka. Ona je nedavno preminula, a njih dvojica su je zakopali u vrtu. Nisam sigurna da neće spavati na njenom grobu. Je li to čudno?" upitala se ona. 

Mnogi su se forumaši u odgovorima složili s njenom šokiranom reakcijom, a neki su se zapitali je li to uopće legalno. 

Novinari Mirrora provjerili su britanske zakone i pokazalo se da je njihov čin u skladu sa zakonom. Pokojnika je u Velikoj Britaniji dopušteno pokopati u vlastitom vrtu pod uvjetom da je poznat uzrok smrti i da ste za to dobili odobrenje od lokalnih vlasti. 

Neki su korisnici foruma tvrdili da u tome nema ništa čudno.

"Ne bi mi smetalo. Mnoga mjesta imaju kosture zakopane u zemlji. Nije mi bio problem ni kad su mi rekli da je prijašnji vlasnik umro u mojoj kući. Ljudi moraju negdje umrijeti i moraju negdje biti pokopani", napisala je jedna forumašica. 

"Ne mislim da je čudno što žele da voljena pokojnica bude zakopana na njihovom posjedu, nije to ništa čudnije nego da je zakopaju na groblju", složila se druga. 

"Shvaćam da ti se to možda ne sviđa, no nisu učinili ništa loše i to nema nikakve veze s tobom", zaključila je treća. 

Pročitajte više