Psi i mačke u Zagrebu partijali uz tortu i šampanjac

Foto: Press

U ZAGREBU, na Strossmayerovom trgu, otvoren je Capa Pet Bistro, prvi bistro za pse i mačke u koji možete dovesti svoje kućne ljubimce. Osim oblizeka za četveronožne pseće njuškice, svoju su ponudu obogatili i mačjim guštima. Na otvorenje su svratili mnogi znatiželjni dlakavci, u pratnji svojih vlasnika i uživali u posebnom mjestu baš za njih, uz prefine slastice.  

Blagdanske gozbe, koju su Maja i Viktorija pripremile za svoje goste, ne bi se posramile niti vodeće svjetske metropole. Tu su jela od 100% svježeg mesa, bez mesnih prerađevina, kao i šampanjac za peseke i mace koji ima i dodatnu dobrobit - jačanje imuniteta i poboljšanje probave.

Koliko puta vam je pesonja htio oteti hrskave kokice? U ovom bistrou pripremaju i posebne kokice koje mogu jesti i vaši četveronožni ljubimci, a osim što su fine, u sebi sadrže i zeolit, koji djeluje kao čistač organizma. Velika novost, po prvi put u Hrvatskoj, je i puppuccino za pse. Mali yorkie Mo s guštom ga je poklopao.

Šarenilu tu nije kraj, slatkim ljubimcima namiguju slatki Gingerman, snjegovići i jestivi Djed Božićnjak - u potpunosti rađeni od prirodnih sastojaka, bez soli, šećera, konzervansa i aditiva. U njima mogu uživati i osjetljivi peseki.  Očekuju ih i keksići i čajevi za smirenje, a ponuda je obogaćena i mačjim specijalitetima.

Svratite sa svojim malim dlakavcima na slastice u Capa Pet Bistro, koji se nalazi preko puta hotela Palace na Strossmayerovom trgu i uljepšajte i njima blagdanske dane. Capa pet bistro tijekom cijele godine možete posjetiti u Masarykovoj 19.

Pročitajte više