Victoria Beckham je neprepoznatljiva na staroj fotki Spajsica

Foto: EPA-EFE, Instagram

JEDNA od boljih vijesti koje smo čuli posljednjih mjeseci je ona o ponovnom okupljanju Spajsica, unatoč činjenici da u tome neće sudjelovati Victoria Beckham.

No da to nije poljuljalo njihovo prijateljstvo, sada je dokazala Geri Horner, poznata i kao Ginger Spice, koja je na svojem Instagramu podijelila fotku s njihovog prvog snimanja u devedesetima.

"Ovo je bilo naše prvo snimanje. Odvukla sam cure do jednog šašavog fotografa kojeg sam poznavala", napisala je Geri ispod fotke na kojoj nam je prva u oči upala upravo Victorija jer je nismo prepoznali.

Poznata mršavica tada je izgledala puno zdravije, no ove joj obrve ne možemo oprostiti. Ipak, tada je takva bila moda, a Posh Spice je očito oduvijek bila u koraku s trendovima pa i nije neko iznenađenje što je glazbenu karijeru zamijenila dizajnerskom.

Victoria je i zbog toga te drugih obaveza koje ima odustala od ponovnog okupljanja, no kada je na Instagramu razočarala fanove priznanjem da neće biti u novim Spajsicama, poželjela je svojim bivšim kolegicama svu sreću.