Stankovića napadaju na Fejsu nakon današnje emisije: "Crni Aco, ovo je dno dna"

Screenshot: HRT

DANAŠNJA emisija Nedjeljom u 2 izazvala je snažne reakcije na društvenim mrežama. Aleksandar Stanković u emisiju je pozvao hrvatske influencere i YouTubere Niku Ilčić, Filipa Dejanovića, Petru Dimić i Sanju Mijac.

Svatko od njih četvero dobio je 15 minuta u jednoj od najgledanijih emisija u Hrvatskoj, ali mnogima se nije svidjelo što je Stanković u goste pozvao tinejdžere koji novac zarađuju djelovanjem na internetu.

 

Prva se u emisiji pojavila 18-godišnja Nika Ilčić koja je najpoznatija hrvatska YouTuberica.

>>Najutjecajnija hrvatska YouTuberica: "Mjesečno zaradim i do pet hrvatskih plaća"<<

>>Najveća YouTube zvijezda u Hrvatskoj ima 17 g. i otvoreno govori o seksu i travi<<

Nika je izjavila da mjesečno objavama na internetu zaradi pet prosječnih hrvatskih plaća pa neki spominju da bi se njome trebala pozabaviti i porezna uprava.

Nakon Nike, riječ su dobili Filip Dejanović, Petra Dimić i Sanja Mijac. Ekipa na službenoj Facebook stranici emisije tvrdi da nikada nije čula za četiri internetske zvijezde koje su se danas pojavile kod Stankovića, a mnogi su napali voditelja i optužili ga da srozava ugled emisije u kojoj su, kako tvrde, do sada gostovali drugačiji profili ljudi.

Tek nekolicina gledatelja koji su se javili na Facebook stranicu emisije smatra ispravnim potezom gostovanje internetskih zvijezda, jer su, kako kažu, ti mladi ljudi naša stvarnost i pronašli su svoj način zarade u današnjim vremenima.

 

Pročitajte više