Napala obitelj jer se čude imenu koje će dati sinu: "Nisam ga smislila pijana"

Foto: 123RF

JEDAN od najtežih zadataka budućim roditeljima je izabrati ime za njihovo dijete. Nekima se sviđaju tradicionalna imena, drugi žele nešto jedinstveno, a obje strane susrest će se s onima kojima njihov izbor imena nije baš nešto.

Upravo to dogodilo se jednoj ženi koja je na Facebooku objavila da će prekinuti sve odnose s većim dijelom obitelji jer ne samo da im se ne sviđa ime koje je isplanirala dati svom djetetu nego su je neki pitali je li ga smislila pijana.

Svoju objavu započela je najavom da će smanjiti zabavu prije rođenja bebe te da će na popisu gostiju ostaviti samo "prave prijatelje".

"Boli me što to moram reći, no izgleda da ću otkazati veliko darivanje i organizirati manju, ekskluzivniju zabavu. Barem na njoj neće biti nikoga tko će me osuđivati", započela je.

"To ću napraviti zato što svi pričate sranja o mojoj nerođenoj bebi. NEROĐENOJ BEBI. Kako možete osuđivati nerođenu bebu? Što nije u redu s vama?" napisala je.

Potom je odlučila i napisati ime koje daje svom sinu.

"Ne, nisam luda, nisam mentalno nestabilna. Ne, nisam bila pijana kad sam smislila ime. Zvat će se quire Sebastian Senator. I to je to", napisala je i dodala da je ne mogu prisiliti da promijeni ime.

"To nije njegovo puno ime, to je prvi dio njegovog imena. Neće imati nadimke i svi će ga zvati njegovim punim imenom", najavila je majka i pojasnila da je u njenoj obitelji bilo puno ljudi s titulama koje je ugurala u ime svog sina.

"To ime znači bogatstvo i uspjeh", dodala je.

"Jebite se svi, jebi se, familijo", poručila im je na kraju i dodala da neće biti dio života njene bebe.

Njena objava podijeljena je na Redditu, a dosad je komentirana više od 3000 puta. Mnogi se slažu da je ime "ludo".

"Volim neobična imena, ali nemojte izmišljati sranja", poručio je jedan komentator, dok je drugi dodao: "Jadan dječak, maltretirat će ga cijelog života."

Pročitajte više