Kovač je došao u Bayern jer je Ralph to odbio: "Svi su mi se smijali, a sad..."

Foto: Epa

NAKON što je Bayern jučer kod kuće dobio Nurnberg 3:0, Bavarci su zasjeli na drugo mjesto Bundeslige. Istina, ogromnih devet bodova dijeli ih od vodeće Borussije Dortmund, no Niko Kovač barem može malo odahnuti. Bayern je u seriji od tri pobjede u nizu i čini se da je kriza iza najtrofejnijeg njemačkog kluba.

Niko Kovač već dugo opasno visi. Ovo je najgori ulazak u sezonu Bayerna u posljednjih osam godina i tjednima čitamo da je Kovač bivši. Mediji i nogometni stručnjaci tvrde da Kovač nije smio doći u Bayern, da je neiskusan trener i da od početka nije znao kako postupati s razmaženim zvijezdama u bogatoj bavarskoj svlačionici.

Kovač nikad nije bio prva opcija za upravu Bayerna. Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann bio je prvi kandidat, a prema najnovijim informacijama, posao je ponuđen i Ralphu Hasenhüttlu, sadašnjem treneru Southamptona.

''U to vrijeme nisam bio spreman za Bayern i to sam im jasno rekao. Mnogi su mi se smijali jer sam odbio tako veliku ponudu, ali kad vidimo kako se razvilo posljednjih nekoliko mjeseci, uvjeren sam da je to bila dobra odluka'', rekao je Hasenhüttl za Bild.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više