Naš poznati pjevač progovorio o izvanbračnoj kćeri: U braku je s nogometašem

Screenshot: YouTube

ŽELJKO Krušlin Kruška uskoro će postati djed. Njegov sin, košarkaš Filip Krušlin i njegova odabranica Iva Milanović Litre uskoro će dobiti sina, a glazbenik se jako veseli prinovi u obitelji. Krušlin je otac troje djece - Edite i Filipa koje je dobio u braku sa suprugom Ivanom, ali i izvanbračne kćeri Ivane Husidić koju je dobio s 23 godine.

Za Story je prvi put progovorio o Ivani, koja je u braku s poznatim australskim nogometašem hrvatskog podrijetla Markom Vidukom.

"Dosta je to komplicirano. Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva i dokazano je da sam otac. No neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme. Ne kažem da je ona kriva za takvu situaciju, nisam ni ja, splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da nismo u kontaktu, a to mi je žao", rekao je Kruška.

 

Pročitajte više