Zanimljiv projekt za pomoć napuštenim psima

Woff Woff

DEČKI IZ susjedstva odlučili su pomoći njuškama sudjelovanjem u stvaranju ''ženskog kalendara'' čijom prodajom se prikupljaju donacije za udrugu S-pas i njezine njuške.

Iako nisu profesionalni modeli, dečki su se hrabro skinuli za kalendar kako bi razveselili žene i potaknuli sve na uključivanje u ovu malu, a ipak veliku akciju.

No osim njihovih golišavih tijela, na fotografijama su prikazani i ljubav i odnos između čovjeka i psa.  Ta veza je ono što je najvrednije što možemo imati i tu poruku žele prenijeti svim ljubiteljima životinja.

Psi na kalendaru su štićenici udruge S-pas, već udomljeni psi sa svojim pravim vlasnicima i čistokrvni psi. Razlog tome je što projekt želi pokazati da su svi psi jednako vrijedni ljubavi. Psi ne znaju da su mješanci ili čistokrvni, i njihova ljubav je uvijek jednaka, bez obzira na to jesu li mali ili veliki.

Na kalendaru ćete otkriti i ljepotu nekupiranih pasa i seniora. Projekt je pokrenula Morana Barbara Lučić, vlasnica hrvatskog brenda Woff Woff, koja svojim projektima uvijek želi pomoći psima, te ovim kalendarom omogućiti i drugima da doprinesu ovoj humanitarnoj akciji. PASSiON kalendar je jedinstven po tome što spaja humor s plemenitom svrhom.

Naime, kalendar na šaljiv način želi stvoriti alternativu već poznatim kalendarima sa ženskim golišavim fotografijama koje često prepoznajemo kod svog automehaničara ili na drugim ''muškim'' mjestima. 

''S prijateljicama sam se šalila na račun muških kalendara s golim ženama te kako bi i mi žene voljele pogledati lijepo muško tijelo, a za nas nema takvih kalendara!

Odlučila sam napraviti jedan takav, koji će i mene i druge žene nasmijati i razveseliti svaki mjesec kada okrenemo list na kalendaru u 2019. godini!'' izjavila je autorica projekta i vlasnica brenda Woff Woff Morana Barbara Lučić.

Kalendar je osmišljen kao idealan poklon za nadolazeće blagdane. Kupuju ga žene, ali i muškarci kao poklon svojim djevojkama, suprugama, sestrama i prijateljicama. 

Kalendar se može kupiti putem web trgovine na adresi www.woff-woff.com/hr , a može se i naručiti putem maila woff@woff-woff.com i na Facebook stranici www.facebook.com/woffwoffcom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više