Piše: T.J.D. | 06.12.2018. 21:34

Umro ruski tinejdžer koji je spasio svoju majku od silovatelja

UMRO je tinejdžer iz Rusije koji je spasio svoju majku od silovatelja, 19 mjeseci nakon što ga je muškarac koji je htio zlostavljati njegovu majku udario utegom u glavu i razbio mu lubanju, javlja Sky News.

Vanja Krapivin se dobro oporavljao iako je zbog napada izgubio veći dio prednjeg dijela lubanje, ali je prije dva mjeseca obolio od gripe i preminuo u utorak.

Majka sva u krvi

16-godišnji dječak iz grada Severodvinska vratio se kući iz škole i zatekao susjeda kako pokušava silovati njegovu majku Nataliju Krapivinu.

Majka mu je bila sva krvava i borila se s napadačem pa je tinejdžer uzeo uteg od 3 kg i njime udario susjeda.

37-godišnji Roman Pronin se brzo oporavio od udarca, dohvatio taj isti uteg i razbio dječaku glavu. Nakon toga je pobjegao jer je mislio da su dječak i majka mrtvi.

Susjedi koji su čuli jauke, došli su do njihovog doma i našli ih kako leže u lokvi krvi. Bili su u nesvijesti, ali su ipak bili živi.

Dječak je nakon tog strašnog događaja bio u komi devet mjeseci. Kirurzi su morali odstraniti dio njegovog mozga i lubanje. Iako je bila izbodena 27 puta, majka se uspjela oporaviti.

Majka ga posjetila samo par puta

Godinu dana nakon napada počeo je polako dolaziti k svijesti i oporavljati se, ali je u listopadu obolio od gripe i umro dva mjeseca kasnije.

Ruska javnost i mediji kritizirali su majku dječaka jer ga je samo par puta došla posjetiti u bolnicu. Rekla je da nije mogla smoći hrabrosti za posjete jer je krivila sebe za sve što se njemu dogodilo.

Njihov susjed Roman Pronin već je prije bio osuđen zbog ubojstva i Natalija Krapivina je u više navrata molila policiju da ih zaštiti jer ga se bojala.

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE