Alen otkrio na što će potrošiti 150.000 kuna, ali i da kreće u novu karijeru

Foto: RTL

"U KUĆU sam došao s namjerom da spasim svoje zdravlje i da tjedan po tjedan ostanem u kući kako bi skinuo što više kilograma. U pismu sam napisao da želim skinuti 60 kilograma pa me iznenadilo kada sam vidio da sam skinuo 86,4", rekao je Alen Abramović, pobjednik showa Život na vagi za RTL.

Otkrio je i što će napraviti s osvojenih 150 tisuća kuna.

"Dio ću potrošiti na kupnju nove garderobe koja mi je sada prijeko potrebna, dio na putovanje, a dio na uređenje stana", rekao je.

Doktor mu je rekao da je sada barem 11 godina mlađi, na što Alen dodaje: "Čak i više od toga osjećam promjene, osjećam se kao da imam 20".

>>>Alen se nakon pobjede u Životu na vagi oglasio na Instagramu, evo što je poručio<<<

Prije showa Alen je otkrio da odmalena sanja da postane pjevač ili glumac, a čini se da od tih snova nije odustao.

"Nikad ne reci nikad, ali trenutno bih želio započeti svoj lifestyle YouTube kanal koji bi se bavio zdravom prehranom, humorom i modom", najavio je.

Na pitanje što će napraviti s odjećom koja mu je sada prevelika, odgovara: "Odjeću sam već podijelio onima kojima je potrebno, a ja sam napokon kupio kaput koji mi je zapeo za oko, ali znao sam da u toj trgovini neće biti moga broja. E, pa sada ima moga broja".

Nakon showa planira i dalje se zdravo hraniti, doći do idealne težine od 90 kilograma i zatim treninzima poraditi na mišićnoj masi. Onima koji vode sličnu borbu s kilogramima poručuje: "Obvezno potražite pomoć ako vidite da si ne možete pomoći sami, kao što sam ja napravio u sklopu showa, ne mislite da je nemoguće promijeniti život jer je apsolutno moguće".

Pročitajte više