Evo što je tajkunova kći iz Života na vagi poručila ovogodišnjim finalistima

Foto: Instagram

NATJECATELJICA druge sezone Života na vagi Lucija Šarić, koju javnost ipak bolje zna kao kći tajkuna Marijana Šarića, priznala je sinoć da nije gledala svoje nasljednike u popularnom RTL-ovom showu, ali da su je iznenadili transformacijama.

"Znači, ovu sezonu uopće nisam stigla pratiti i sad sam prebacila na RTL i ja sam šokirana ovim transformacijama. Finalisti, razvalili ste. Čestitam i želim vam puno sreće u vašim novim životima", napisala je na Instagramu.

Iz Lucije je operacija pa je to jedan od razloga zašto nije gledala Život na vagi.

"Prije točno 8 dana operirala sam oči. Naravno prije operacije bila sam na razgovoru za istu i doktor je izgovorio dvije ( meni tada strašne rečenice): 'Najbolje bi bilo da skinete umjetne trepavice na par mjeseci', 'nema šminke 10 dana'. Naravno možete vi stavit šminku, ali ne možete ju skinut jer ne smijete trljati oči pa je logično nisam ni stavila. Uglavnom, kaže to doktor a ja u sebi pomislim.. pa kako ću ja na sastanke? Kako ću ja na kave ili druženja s prijateljima? Kako ću van, pa brate kako ću biloo gdjee?! Nisam ja neki veliki fan Fakea i teške šminke ali volim ono umjereno, oku lijepo a sad pričamo o tome da ne smijem staviti ni olovku, ni maskaru, NIŠTA ! ( i još nemam trepke). Da skratim priču, danas 8 dana nakon operacije i 8 dana prave prirodne ljepote ( bila ja nekom lijepa ili ne, nebitno) mogu vam reći da sam se šokirala koliko sam drugčija, koliko sam posebnija i koliko sam lijepa sama sebi bez tih svih čuda. Moja poruka je: dajete priliku prirodnom izgledu i prirodnoj ljepoti jer možda vam se baš svidi. Mene je ugodno iznenadila", poručila je.

Pročitajte više